Wiesehahn kandidaat kamerlid VVD Haarlem & Zandvoort

De leden van het VVD netwerk voor Haarlem en Zandvoort hebben 23 juni jl. besloten Marco Wiesehahn voor te dragen als hun kandidaat voor de Tweede Kamer verkiezingen in 2021. Zijn kandidatuur is een dag later ook gesteund door de Algemene Leden Vergadering van de VVD Noord-Holland.

“Ik ben ongelooflijk vereerd natuurlijk”, reageert Wiesehahn. “Het is echt hartverwarmend te merken dat zoveel VVD leden uit Haarlem en Zandvoort het vertrouwen in mij hebben dat ik hun belangen goed zal vertegenwoordigen in Den Haag. En dat ook de leden uit Noord-Holland mijn kandidatuur onderschrijven is een enorme extra boost”.

Een open economie, degelijke overheidsfinanciën, gelijke kansen voor iedereen en versterking van cultureel erfgoed. Daar wil Wiesehahn zich in Den Haag hard voor maken. 1 december maakt het landelijk VVD bestuur de concept kieslijst bekend. Na een leden consultatie zal de partij op 4 januari de definitieve kandidatenlijst publiceren.

Facebooktwitterlinkedintumblrmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *